DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 03.04.2024 06:57:16 

CK VILNÝ DOBYTEK

Valtice 2010
 
 

Aktuality najdete na konci stránky

 
     to se blíží a sním již tradiční týden ve Valticích!!! Pod rouškou kultury večerních koncertů Letní školy staré hudby se skrývá  moře vína, obžerství v mafiánské restauraci Albero, výlety na kole, koupačka v lomu nebo Dyji, ohníček a buřty, spaní ve stanu, tenisové kurty, lednický park, parník,  Pálava, Mikulov, staleté duby, brouci roháči.... 
 
 

 Kdy?  2. až 11. července. Stačí si vzít 3 dny dovolené a máte týden volno!

 

 Mrkněte na loňské a předloňské fotky.  

 

 


    Stanovat budeme tradičně u pana Františka Trávníčka na Celňáku, v objektu bývalé posádky pohraniční stráže. K dispozici máme kuchyň, WC, sprchy, ohniště...  Místo je klidné, i když trochu zanedbané. S přivřením oka se to dá týden vydržet. Za noc platíme 50 kč na osobu. Nutností je mít s sebou bicykl, neboť budeme na samotě uprostřed vinic, cca 1,5 km od Valtic. Klikněte na mapu:   

 
    Kdo si kolo zapomene doma, může za dvě stovky na den využít některé z místních půjčoven.
 

       
        Letos budeme mít snad štěstí a podaří se nám konečně výlet lodí po Dyji. V Břeclavi momentálně opadá povodňová vlna a poprvé za tři roky poteče tak akorát. Máme předběžně rezervovanou lodičku na trase Břeclav - Pohansko a zpět. Na pondělí 5.7. si nic nedomlouvejte:-) Detaily naleznete ZDE.       
       
        Podívejte se na program večerních koncertů. Rozhodně si nesmíme nechat ujít ten pondělní na Rajstně! 
       
      Doufám, že se nám podaří v pátek rozumně odjet. Pokud by měl někdo problém s dopravou, dejte vědět. Zkusíme něco vymyslet.
      

   
   
       
 Aktuálně: 
 
  •  Aleš a Lenka potřebují v pátek odvoz. Nemáte někdo místo v autě pro dva lidi a jedno kolo? V úterý by s vámi jeli zpět do Prahy.
  • Pěkně se nám vyplňuje program: V neděli bychom mohli zajet do Lednice. Chceme se  s Ivčou a Plyšákem odpoledne podívat na dostihové závodiště, kde budou závody chrtů! Viz: www.chrtilednice.cz
  • Na pondělí zkusím objednat projížďku lodí z Břeclavi na Pohansko a zpět. Loď uveze i kola. Z Pohanska se dá vyrazit směr soutok Dyje a Moravy cestou lemovanou duby a čapími hnízdy. Z Pohanska je také možnost zajet cca 15 km do Moravské nové Vsi na Den otevřených sklepů. Viz pozvánka a katalog sklepů. Projížďka lodí bohužel vyjde podle ceníku na cca 300 kč na osobu. Zkusíme vyjednat slevu. Doufám, že do toho půjdete s námi!
  • V pondělí večer se těším na venkovní koncert na Rajstně. Bude tam mimo jiné ochutnávka vín a ohňová show... Mrkněte nahoru na program večerních koncertů.